Βρείτε Όλες Τις Πιθανές Λύσεις Για Την Αϋπνία

αϋπνία μπορεί να αντιμετωπιστεί τόσο φυσικά όσο και ιατρικά. Σύμφωνα με μελέτες, η ενσωμάτωση τόσο ιατρικών όσο και μη ιατρικών θεραπειών όπως modafinil χωρις συνταγη έχουν καλύτερα αποτελέσματα στη θεραπεία της αϋπνίας από ό,τι κάθε ένα ξεχωριστά. Η θεραπεία της αϋπνίας είναι απλή καθώς είναι σημάδι, όχι σοβαρή ασθένεια. Αν και υπάρχουν πολλά φυσικά συστατικά και θεραπείες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της αϋπνίας, τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα φάρμακα λειτουργούν αποτελεσματικά, αλλά έχουν μια σειρά από δυσμενείς επιπτώσεις σε σύγκριση με τις κανονικές λύσεις.

Υπάρχουν πολλές ιατρικές αιτίες της αϋπνίας. Μόλις αναγνωριστεί η πηγή του προβλήματος, είναι απλό να αντιμετωπιστεί χρησιμοποιώντας μια ποικιλία φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένου του provigil ελλαδα. Η θεραπεία αυτής της πάθησης χωρίς αντιμετώπιση της υποκείμενης αιτίας είναι σπάνια. Η αϋπνία προκαλείται από μειωμένο ποσοστό μελατονίνης στον εγκέφαλο, χημικές αλλαγές, έλλειψη μαγνησίου ή έλλειψη σιδήρου, σύμφωνα με την ιατρική ορολογία. Η αϋπνία, από την άλλη, είναι σημάδι, όχι ασθένεια. Ως αϋπνία ορίζεται η «αδυναμία διατήρησης του ύπνου» που προκαλείται από ανεπαρκή ποιότητα ή ποσότητα ύπνου. Η αϋπνία προκαλείται από κατάθλιψη ή απογοήτευση ως αποτέλεσμα ψυχολογικών, συναισθηματικών ή κοινωνικών αιτιών. Ωστόσο, διαδικασίες ιατρικής θεραπείας όπως η modafinil ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της αϋπνίας. Η παροδική αϋπνία, η βραχυπρόθεσμη αϋπνία και η επίμονη αϋπνία είναι οι τρεις μορφές αϋπνίας.

39.jpg

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα φάρμακα για τη θεραπεία της αϋπνίας στην πηγή της. Έχει παρατηρηθεί ότι όταν τα ηρεμιστικά συνδυάζονται με τη συμπεριφορική θεραπεία, οι ασθενείς είναι πιο πιθανό να μειώσουν τα υπνωτικά χάπια παρά όταν τα ηρεμιστικά χορηγούνται μόνα τους. Υπάρχουν έξι κατασταλτικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της αϋπνίας. Αυτά τα ηρεμιστικά είναι φάρμακα που χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου. Το Sonata, το Lunesta και το Ambien είναι παραδείγματα μη βενζοδιαζεπινών ηρεμιστικών.

37.jpg

Η ανεπάρκεια μελατονίνης είναι μια άλλη αιτία αϋπνίας. Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από την επίφυση στο κέντρο του εγκεφάλου. Η αϋπνία προκαλείται από έλλειμμα μελατονίνης στον εγκέφαλο. Πολλά φάρμακα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των ελλείψεων μελατονίνης. Ορισμένα αντικαταθλιπτικά συνταγογραφούνται επίσης για τη θεραπεία της αϋπνίας σε άτομα που πάσχουν από σοβαρή κατάθλιψη. Ορισμένα ηρεμιστικά αντιισταμινικά είναι επίσης χρήσιμα στη θεραπεία της αϋπνίας. Μπορεί να προκαλέσουν ζάλη· ωστόσο, δεν προκαλούν υπνηλία και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της επίμονης αϋπνίας. Εκτός από το modafinil φαρμακειο, η βαλεριάνα είναι μια άλλη βοτανική θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αϋπνίας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο χρήσιμο για ασθενείς με χρόνια αϋπνία.

Η αϋπνία μπορεί να αντιμετωπιστεί φυσικά. Υπάρχουν πολλά φυσικά συστατικά και θεραπείες που είναι προτιμότερες από τη χρήση φαρμάκων και φαρμάκων επειδή έχουν παρενέργειες. Η εκγύμναση των μυών, οι θεραπείες γιόγκα, η χρήση φυσικών βοτάνων, η χρήση βιταμινών και πολλά άλλα πράγματα μπορούν να βοηθήσουν στη φυσική θεραπεία της αϋπνίας, αλλά χρειάζονται πολύ χρόνο για να αναρρώσουν. Ο διαλογισμός, η εισπνοή και η εκπνοή, η κατάλληλη τροφή, η υδροθεραπεία, ο βελονισμός, ο βελονισμός, η χρήση μετάλλων και βιταμινών Η αρωματοθεραπεία και η Αγιουρβέδα είναι μερικές από τις θεραπείες και τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της αϋπνίας. Όλα αυτά τα φυσικά συστατικά αυξάνουν τον ρυθμό ύπνου. Αρκετοί απλοί παράγοντες, όπως ο καθαρός αέρας, ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, ένα άνετο κρεβάτι και η χρήση γάλακτος και μια καλή διατροφή, μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση της αϋπνίας.

Comments are closed