Γιατί οι άνθρωποι προτιμούν γενικά τη μοδαφινίλη;

Σύμφωνα με τα ευρήματα ερευνητών από την Οξφόρδη και το Χάρβαρντ, το λεγόμενο «έξυπνο φάρμακο» μοδαφινίλη είναι αποτελεσματικό για ορισμένα άτομα, βοηθώντας τα να αποδίδουν καλύτερα σε μακροχρόνιες και δύσκολες δραστηριότητες ενώ παράλληλα ενισχύει την ικανότητά τους να λαμβάνουν αποφάσεις και να διαμορφώνουν σχέδια.

Η μοδαφινίλη αναπτύχθηκε αρχικά ως θεραπεία για τη ναρκοληψία. Ωστόσο, τώρα χρησιμοποιείται συνήθως εκτός ετικέτας ως «έξυπνο φάρμακο» για την προώθηση της γνωστικής ενίσχυσης. Αυτό γίνεται σε καταστάσεις όπου ιδιότητες όπως η εγρήγορση καθώς και η συγκέντρωση προτιμώνται για να βοηθήσουν κάποιον, για παράδειγμα, στην προετοιμασία για τις εξετάσεις. Μπορείτε να αγοράστε provigil στην ελλάδα αρκετά εύκολα.

Ωστόσο, υπήρξε λίγη προσοχή καθώς και επιστημονική συναίνεση σχετικά με τη συνολική αποτελεσματικότητα του φαρμάκου ως γνωστικού ενισχυτή σε άτομα που δεν στερούνται ύπνου, που είναι πιθανώς το μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που το παίρνουν. Προηγούμενες μελέτες σε άτομα που στερούνται ύπνου έχουν πράγματι δείξει ότι η μοδαφινίλη έχει πραγματικά μια ισχυρή θετική επίδραση σε αυτές τις λειτουργίες. Αγοράστε modafinil για τα καλύτερα αποτελέσματα.

35.jpg

Τώρα, μια πρόσφατη συστηματική ανασκόπηση που μόλις δημοσιεύτηκε στο περιοδικό European Neuropsychopharmacology καταδεικνύει ότι η μοδαφινίλη προσφέρει στην πραγματικότητα σημαντικές γνωστικές βελτιώσεις σε αυτόν τον πληθυσμό, τουλάχιστον σε ένα συγκεκριμένο υποσύνολο δραστηριοτήτων. Αγορά modafinil ελλάδα σε λογικές τιμές.

Οι ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση έχουν σχεδόν πάντα διαταραχές ύπνου. Οι συνθήκες της μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), η ίδια η κύρια ιατρική κατάσταση, το ψυχικό στρες και οι επιπτώσεις διαφόρων φαρμάκων και άλλων στρατηγικών διαχείρισης που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ασθενών στη ΜΕΘ είναι μερικές από τις μεταβλητές που μπορεί να προκαλέσουν διαταραχές ύπνου. Η πάθηση που είναι γνωστή ως ναρκοληψία είναι μια άλλη πάθηση που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τιμή modafinil ελλάδα has been fantastic.

Για τη θεραπεία συμπτωμάτων όπως σοβαρή υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, καταπληξία και διαταραχές του νυχτερινού ύπνου, χρησιμοποιούνται διεγερτικά όπως η μοδαφινίλη, η μεθυλφαινιδάτη, καθώς και οι αμφεταμίνες. Τα άτομα που χρησιμοποιούν αυτά τα διεγερτικά μπορεί να παρουσιάσουν αύξηση της εγρήγορσης, βελτιώσεις στην αντίληψη και τη λογική και βοήθεια στο να παραμείνουν ξύπνιοι. Οι άνθρωποι γενικά προτιμούν την αγορά provigil σε απευθείας σύνδεση.

36.jpg

Δεν είναι προφανές πώς η μοδαφινίλη ασκεί τα αποτελέσματά της στο σώμα. Μελέτες που πραγματοποιήθηκαν in vitro έδειξαν ότι όταν η μοδαφινίλη συνδέεται με την αντλία επαναπρόσληψης ντοπαμίνης, είναι σε θέση να αναστείλει την επαναπρόσληψη της ντοπαμίνης, η οποία οδηγεί σε αύξηση της ποσότητας ντοπαμίνης που βρίσκεται έξω από τα κύτταρα. Modafinil αγορα είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή.

Η ουσία που είναι γνωστή ως μοδαφινίλη φαίνεται να είναι ένα ρακεμικό μείγμα που περιλαμβάνει τόσο το l όσο και το d ισομερή. Χρειάζονται μεταξύ δύο και τεσσάρων ωρών για να φτάσει στο μέγιστο η συγκέντρωση του φαρμάκου στο πλάσμα μετά τη χορήγηση. Ως αποτέλεσμα, η απορρόφηση της μοδαφινίλης θεωρείται ότι είναι ταχεία. Μέσω ενός λογικού επιπέδου πρωτεϊνικής δέσμευσης στο πλάσμα, η μοδαφινίλη είναι σε θέση να επιτύχει την επιθυμητή κατανομή στους ιστούς.

Παρά το γεγονός ότι η μοδαφινίλη αναμένεται να διαδραματίσει ρόλο στην ενίσχυση της γνωστικής ικανότητας καθώς και στη διέγερση σε ασθενείς που πάσχουν από βαριά ασθένεια, υπάρχει ελάχιστη έρευνα σχετικά με τη χρήση της μοδαφινίλης σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Σκοπός της έρευνας ήταν η διεξαγωγή συνολικής ανάλυσης των καινοτόμων εφαρμογών της μοδαφινίλης σε ασθενείς με βαριά άρρωστη, προκειμένου να ανακουφίσει τα συμπτώματα της κούρασης, της υπερβολικής ημερήσιας υπνηλίας (EDS), καθώς και της κατάθλιψης.

Comments are closed