Πιθανές Αιτίες Και Θεραπείες Της Διαταραχής Του Ύπνου

αϋπνία είναι μια πολύ γνωστή διαταραχή ύπνου που μπορεί να έχει μια σειρά από πολύ διαφορετικές αιτίες. Διαφέρουν από σωματικές ασθένειες, πόνο ή δυσφορία, άγχος και ανησυχία για προσωπικές, οικονομικές ή εργασιακές καταστάσεις, ψυχικές διαταραχές όπως κατάθλιψη, μετακατάθλιψη. τραυματικός. διαταραχή άγχους κ.λπ. Πολλοί στρατιώτες που επιστρέφουν από επαγγελματικό ταξίδι στην εμπόλεμη ζώνη θα υποφέρουν από αϋπνία λόγω ζωηρών αναμνήσεων και αναδρομών στο παρελθόν.

Η αϋπνία μπορεί να χαρακτηριστεί από οποιοδήποτε ή από όλα τα ακόλουθα:

  •         Αδυναμία να αποκοιμηθεί
  •         Ξύπνημα νωρίς μετά από πολύ σύντομο ύπνο
  •         Διακοπή ύπνου: ξυπνάτε κάθε ώρα και αφιερώνετε χρόνο για να αποκοιμηθείτε

Ως οικογενειακός γιατρός, εάν έχετε διαγνωστεί με αϋπνία, υπάρχουν διάφορες θεραπείες που θα θέλετε να δοκιμάσετε. You can even go with modafinil χωρίς συνταγή ελλάδα. Όταν αποφασίζετε τι να κάνετε, είναι εξαιρετικά σημαντικό να μάθετε τι πραγματικά προκαλεί την αϋπνία σας. In the past, medication like provigil χωρίς συνταγή θα ήταν ο πρώτος προορισμός για πολλούς πάσχοντες που έλαβαν υπνωτικά χάπια κατά την πρώτη τους επίσκεψη στο γιατρό. Σήμερα, μετά από πολλή έρευνα σχετικά με αυτή τη διαταραχή και την αιτία της, υπάρχουν άλλες επιλογές.

Οι δύο κύριες θεραπείες είναι:

Η θεραπεία συνήθως γίνεται με φάρμακα που ονομάζονται υπνωτικά χάπια, όπως η ζοπικλόνη ή το ζιμοβάν. Αυτά τα φάρμακα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι ηρεμιστικές βενζοδιαζεπίνες και μπορεί να είναι εξαιρετικά εθιστικά εάν ληφθούν για περισσότερα από ένα βραχυπρόθεσμα προγράμματα.

Συνομιλητική θεραπεία – όπως γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία από εξειδικευμένο ειδικό, παροχή συμβουλών για την εξεύρεση της αιτίας της αϋπνίας και ψυχοθεραπεία από εξειδικευμένο ψυχολόγο. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που προτιμούν να αγοράστε modafinil χωρίς συνταγή με υπόδειξη του γιατρού τους.

Υπάρχουν επίσης διάφορα μέτρα αυτοβοήθειας που μπορούν να δοκιμαστούν πρώτα ή συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που ήταν χρήσιμες.

  •         Ασκηθείτε τακτικά για να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε. Πηγαίνετε για ύπνο και ξυπνάτε την ίδια ώρα κάθε μέρα, όση ώρα κι αν έχετε κοιμηθεί.
  •         Προσπαθήστε να μην παρακολουθείτε τηλεόραση ή να διαβάζετε στο κρεβάτι, και τα δύο θα κρατήσουν το μυαλό σας ενεργό ενώ ετοιμάζεστε για ύπνο ή μπορείτε να αγοράστε γενόσημο modafinil.
  •         Περιορίστε το αλκοόλ, τη νικοτίνη και ειδικά την καφεΐνη – όλα θα επηρεάσουν τον ύπνο σας.

Έτσι, εάν υποφέρετε τακτικά από προβλήματα ύπνου, είναι πιθανό να υποφέρετε από αϋπνία και θα πρέπει πρώτα να πάρετε μια σωστή διάγνωση από τον γιατρό σας και μετά να αγοράστε provigil. Αν πιστεύουν ότι ένα σύντομο υπνωτικό χάπι θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των φυσιολογικών προτύπων ύπνου, μπορούν να περιγράψουν καλύτερα τη συγκεκριμένη κατάστασή σας. Αλλαγή θέσεων ύπνου και βοηθήματα ύπνου θέσης. Η θέση ύπνου σας μπορεί επίσης να συμβάλει ή να προκαλέσει προβλήματα ύπνου. Εάν κοιμάστε ανάσκελα και παρατηρήσετε ότι έχετε περισσότερη άπνοια ύπνου και ροχαλίζετε πολύ ενώ βρίσκεστε σε αυτή τη στάση. Δοκιμάστε να κοιμάστε στο πλάι και αγοράστε modafinil στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Στηρίξτε το σώμα σας στο πλάι με μερικά μαξιλάρια. Μερικοί ασθενείς διαπιστώνουν ότι η κατάστασή τους μειώνεται όταν το κεφάλι του κρεβατιού στο οποίο κοιμούνται είναι ελαφρώς ανυψωμένο υπό γωνία.

Comments are closed