Ποια είναι τα οφέλη που μπορείτε να πάρετε με τη μοδαφινίλη;

Οι ασθενείς με ναρκοληψία μπορεί να καταλήξουν στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Εάν η ναρκοληψία αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε αναβολή των ασθενών και σε μειωμένο επίπεδο ψυχολογικής ευεξίας στους βαρέως πάσχοντες. Η καταπληξία είναι μια ιατρική διαταραχή κατά την οποία οι απότομες και σύντομες κρίσεις μυϊκής αδυναμίας ενός ατόμου συνοδεύονται από τη συνεχιζόμενη γνωστική του γνώση των συναισθημάτων όπως το γέλιο, ο λυγμός ή ο τρόμος3.

Περίπου το 70% των πασχόντων από ναρκοληψία έχουν καταπληξία. 2,4. Το νευροπεπτίδιο υποκρετίνη παράγεται από νευρώνες του υποθαλάμου που έχουν καταστραφεί από μια αυτοάνοση επίθεση σε αυτά τα άτομα (ορεξίνη). Ρυθμίζει τη διέγερση και παίζει σημαντική λειτουργία στην ισορροπία των κύκλων ύπνου-εγρήγορσης. Modafinil χωρις συνταγη προτιμάται από πολύ κόσμο.

Οι ασθενείς με ναρκοληψία μπορεί να λάβουν βοήθεια με τα συμπτώματά τους, αλλά δεν υπάρχει ακόμη θεραπεία. Η μέτρια έως σοβαρή υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, η καταπληξία ή οι διαταραχές του νυχτερινού ύπνου μπορούν να αντιμετωπιστούν με διεγερτικά όπως η μοδαφινίλη (μεθυλφαινιδάτη), η αμφεταμίνη (αμφεταμίνη) και η μοδαλερτ (μοδαφινίλη). Οι ασθενείς με ναρκοληψία που παρουσιάζουν υπερβολική υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να ωφεληθούν από τη λήψη μοδαφινίλης. Provigil ελλαδα είναι το καλύτερο.

Η συγκεκριμένη μέθοδος δράσης της Μοδαφινίλης παραμένει ένα μυστήριο μέχρι σήμερα. Η μοδαφινίλη έχει αποδειχθεί ότι έχει νευροπροστατευτικά και αντιοξειδωτικά οφέλη, τα οποία δεν σχετίζονταν προηγουμένως με τις ιδιότητες που προωθούν την αφύπνιση, σύμφωνα με την έρευνα. Ανακαλύφθηκε πρόσφατα ότι οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να συνδέονται τόσο με τη διέγερση του ύπνου όσο και με τη βλάβη των κυττάρων, γεγονός που υποδηλώνει ότι η μοδαφινίλη μπορεί να έχει έναν κοινό στόχο δράσης για να αντισταθεί και στα δύο. Το Modafinil ελλάδα είναι διαθέσιμο σε λογικές τιμές.

Η ικανότητα της μοδαφινίλης να συνδέεται με τον μεταφορέα ντοπαμίνης στο ραβδωτό σώμα και να εμποδίζει την επαναπρόσληψη της ντοπαμίνης έχει τεκμηριωθεί in vitro, οδηγώντας σε αύξηση της εξωκυτταρικής ντοπαμίνης. Το γάμμα-αμινοβουτυρικό οξύ (γάμα-αμινοβουτυρικό οξύ) αναστέλλεται από τη μοδαφινίλη (GABA). Το Modafinil τιμη είναι το καλύτερο.

Σε σύγκριση με άλλα διεγερτικά, η μοδαφινίλη έχει μικρότερο κίνδυνο να γίνει εθιστικό, καθώς δεν παράγει ευχάριστα ή ευφορικά αποτελέσματα στον χρήστη. Το κατά του ύπνου φαρμακευτικό μοδαφινίλη έχει συσχετιστεί με έναν συνεργιστικό συνδυασμό μηχανισμών, συμπεριλαμβανομένου του άμεσου αποκλεισμού της ντοπαμίνης, του έμμεσου αποκλεισμού της νοραδρεναλίνης και της ενεργοποίησης της ορεξίνης. Η μοδαφινίλη είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα κατά του ύπνου. Δεδομένου ότι η μοδαφινίλη διεγείρει άμεσα τους υποδοχείς 6-8, παρουσιάζει επίσης χαρακτηριστικά ενός μερικού άλφα 1-αδρενεργικού αγωνιστή. Το Modafinil φαρμακειο θα σας βοηθά πάντα.

Το γεγονός ότι το Modafinil δεσμεύεται μόνο μέτρια με τις πρωτεΐνες του πλάσματος διασφαλίζει ότι κατανέμεται αποτελεσματικά σε όλο το σώμα. Ο όγκος κατανομής της μοδαφινίλης είναι μεγαλύτερος (0,9 L/kg) από τον όγκο κατανομής για το συνολικό νερό του σώματος (0,6 L/kg). Σύμφωνα με την in vitro έρευνα, η μοδαφινίλη έχει μέτρια συγγένεια με τις πρωτεΐνες που βρίσκονται στο πλάσμα (περίπου 60 τοις εκατό), οι περισσότερες από τις οποίες είναι αλβουμίνη.

Όταν υπάρχει σε χαμηλές ποσότητες στο αίμα, η μοδαφινίλη δεν παρεμβαίνει στην ικανότητα της διαζεπάμης, της βαρφαρίνης ή της προπρανολόλης να δεσμεύεται με πρωτεΐνες. Σε δόσεις μεγαλύτερες από 500 nM, η δέσμευση της βαρφαρίνης μειώνεται. Ωστόσο, αυτές οι τιμές είναι περισσότερες από 35 φορές υψηλότερες από αυτές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπευτικό μέτρο.

Comments are closed