Πράγματα Που Πρέπει Να Γνωρίζετε Πριν Χρησιμοποιήσετε Μοδαφινίλη

Η ουσία του φαρμακείου είναι να βρίσκεις κόλπα και εργαλεία που έχουν μεγάλο αντίκτυπο με λίγη προσπάθεια. Αν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους, πείτε το έξυπνη νωθρότητα ή το αδιάκοπο κυνήγι της προσωπικής τελειότητας. Και εκεί είναι που μπαίνει. Αυτή η ανάρτηση μοιράζεται τις εμπειρίες διαφορετικών ανθρώπων που το χρησιμοποιούν. Διαβάστε μέχρι το τέλος και ελέγξτε τις σημειώσεις.

 

Τι είναι το Modafinil;

Βελτιώνει τη γνωστική λειτουργία με διάφορους τρόπους (περισσότερα για αυτό αργότερα). Υπάρχουν πολλά έξυπνα φάρμακα, αλλά το Modafinil ξεχωρίζει στην κατηγορία του για διάφορους λόγους:

•            Όχι συναγερμός. Η μοδαφινίλη δρα ως διεγερτικό αλλά είναι ένας κυρίαρχος παράγοντας που προάγει την εγρήγορση. Δεν σας προκαλεί νευρικότητα ή νευρικότητα όπως τα περισσότερα κλασικά στεροειδή. Η μοδαφινίλη επίσης δεν έχει κολλήματα ή αποσύρσεις όπως πολλά έξυπνα φάρμακα.

•            Όχι εθιστικό. Η μοδαφινίλη βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν τον εθισμό.

•            Λίγες ή καθόλου παρενέργειες. Η μοδαφινίλη είναι πολύ ασφαλής. Χάκαραν τον εγκέφαλό σας τόσο πολύ με τη νευροανάδραση που δεν βλέπετε πολλά οφέλη από τη μοδαφινίλη τώρα, αλλά μερικοί το έπαιρναν καθημερινά για 10 χρόνια και δεν είδαν κανένα πρόβλημα.

35.jpg

 

Πώς η Μοδαφινίλη βελτιώνει τον εγκέφαλο και τη διάθεσή σας

Σε αντίθεση με ορισμένα έξυπνα φάρμακα, υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα της μοδαφινίλης.

•            Φαίνεται ότι αυξάνει την αντίσταση στην κόπωση και βελτιώνει τη διάθεση.

•            Η μοδαφινίλη είναι αποτελεσματική στη μείωση της «απόκρισης παρόρμησης».

•            Η μοδαφινίλη βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου σε κλινικούς γιατρούς που στερούνται ύπνου.

•            Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η μοδαφινίλη βοηθά τα άτομα με χαμηλό IQ, αλλά δεν αισθάνεστε έτσι μετά από χρόνια δοκιμών (και ενισχύοντας το IQ).

 

Είναι ασφαλές το Modafinil;

Η μοδαφινίλη δεν προκαλεί εθισμό. Μπορείτε να αρρωστήσετε εάν το χρησιμοποιείτε για να μείνετε ξύπνιοι για μεγάλες περιόδους. Υπάρχει μια πολύ σπάνια πάθηση (περίπου 5 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο) που ονομάζεται σύνδρομο SJS ή σύνδρομο Stevens-Johnson, κατά την οποία τα γενετικά ευαίσθητα άτομα μπορεί να αναπτύξουν ένα σοβαρό και απειλητικό για τη ζωή εξάνθημα. Το SJS προκαλείται συχνότερα από αντιβιοτικά και ακολουθούν τα αναλγητικά, τα φάρμακα για τον βήχα και το κρυολόγημα, τα ΜΣΑΦ, τα ψυχοεπιληπτικά φάρμακα και τα φάρμακα κατά των επιληπτικών κρίσεων. Μπορεί να προκληθεί από την κοκαΐνη, τη φαινυτοΐνη και modafinil ελλάδα.

 

Αν και ο κίνδυνος είναι χαμηλός, συνιστάται να υποβληθείτε σε γενετικό έλεγχο πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένης της μοδαφινίλης. Για να μειώσετε τον κίνδυνο, provigil ελλαδα σε φάρμακα που πρέπει να αποφεύγετε, όπως βασικά αντιβιοτικά και Μοδαφινίλη.

 

Πώς χορηγείται το Modafinil;

Για τους περισσότερους υγιείς ανθρώπους, αρκούν 30-50 mg μοδαφινίλης από το modafinil φαρμακειο , που διαρκεί 6 έως 8 ώρες. Το Modafinil είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο. Μπορείτε να μιλήσετε με το γιατρό σας σχετικά με αυτό και υπάρχουν μέρη στο Διαδίκτυο που μπορείτε να το πάρετε.

41.jpeg

 

Εναλλακτική λύση στη Μοδαφινίλη

Δεν μπορούν όλοι να λάβουν συνταγογραφούμενα φάρμακα για τη γνωστική λειτουργία. Μικρότερες δόσεις Racetam και νικοτίνης παρέχουν παρόμοια οφέλη με το Modafinil. Για την επιλογή modafinil χωρις συνταγη πρέπει να δώσεις κάποιες οδηγίες.

 

Εάν θέλετε να ανακατευτείτε με ένα νοοτροπικό, αλλά δεν θέλετε να περάσετε από την ταλαιπωρία να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή να το παραγγείλετε παράνομα, εδώ είναι μια επισκόπηση βήμα προς βήμα των καλύτερων εναλλακτικών έξυπνων φαρμάκων έναντι της Μοδαφινίλης.

 

Δυνατότητα κατάχρησης: η μοδαφινίλη παρήγαγε ευφορικά και ψυχοδραστικά αποτελέσματα, αλλοιωμένες σκέψεις, διάθεση, συναισθήματα και αντιλήψεις παρόμοιες με άλλα διεγερτικά του ΚΝΣ. Αξιολογήστε τους πιθανούς κινδύνους κατάχρησης και να είστε προσεκτικοί σε ασθενείς με ιστορικό κατάχρησης ουσιών.

Comments are closed