Anvelope NEXEN Ploiesti – ELITE TIRES

In Romania in cartea de identitate mi-au trecut doar 195/65/15 ca asa este omologata in Romania masina asta desi traducerea briefului german era clara cu ambele dimensiuni

Regăsiți mai jos tabelul de unde se extrage Sarcina pe anvelopă în funcție de indicele de greutate (de încărcare).

Consumul de combustibil este in stransa legatura cu starea pieselor componente, cu tipul motorului, dar si cu starea anvelopelor si felul in care acestea sunt folosite. DOT: Acest indicativ este trecut pe orice anvelopa si indica anul de fabricatie. 7 grade Celsius si ai renuntat deja la un rand de haine, inseamna ca e momentul sa-ti schimbi si cauciucurile de iarna cu cele de vara

De asemenea, MRT ofera o manevrabilitate uimitoare pe carosabil uscat sI umed si mai mult control la virare.

Alege anvelope de calitate de la cei mai buni producatori! E cazul să amintim că rezistența crescută și o posibilă creștere a capacității de încărcare a anvelopei nu garantează protecția cauciucurilor împotriva ruperii și deteriorării acestora, dacă acestea nu sunt utilizate corect, inclusiv cu depăşirea indicatorilor admisibili. Aceste tipuri de anvelope cu indice superior de sarcina se numesc XL sau ranforsate.

Ca să îți dai seama cu ce viteză poate să ruleze mașina ta astfel încât toți pasagerii să fie în siguranță, trebuie să ții cont de indicele de viteză de pe anvelope Anvelopele montate pe jante trebuie depozitate fie stivuite una peste alta sau agăţate. Aceste pneuri au peretii laterali intariti si permit deplasarea in continuare chiar si in cazul unei pene de cauciuc.

Ce reprezinta indicele de viteza al cauciucului? Snow) indica faptul ca pneul este indicat pentru utilizare in conditii de zapada. 91 – indicele de sarcină, aflat imediat în dreapta diametrului, se referă la capacitatea de transport a unei anvelope. Aceste considerente au fost expuse si in cadrul expozitiilor si saloanelor auto de catre companiile producatoare de top, de cele care comercializeaza accesorii dar care ofera si consultanta specializata.

În articolul de mai jos vei afla de ce este important să cunoști semnificația marcajelor și cum se pot interpreta acestea într-un mod corect, în așa fel încât achiziția de anvelope să fie una de succes. Anvelopele care au clasa A aduc economiile cele mai mari de carburant, iar cele care au clasa G consuma cel mai mult.

Ne dorim ca acest capitol cu întrebări și răspunsuri să constituie un adevărat ghid anvelope iarna tigar 205/55 r16 pentru tine în care să găsești cele mai importante informații referitoare la citirea anvelopelor, marcaje anvelope, indicatori anvelope, inscripționare anvelope, etc. Anvelopele Vredestein Quatrac Pro au avut dificultăți, dar totuși au reușit să demonstreze o aderență satisfăcătoare pe suprafețele umede, prezentând în același timp slăbiciuni evidente pe asfaltul uscat și mai ales pe zăpadă.

Testele efectuate de producatori se desfasoara in conditii ideale iar numerele sunt acordate pornind de la anvelopa considerata drept punct de referinta de catre producatorul respectiv. Indicele de sarcină (LI) – este un număr care defineşte capacitatea sarcinii anvelopei la viteza definită de indicii de viteză, în anumite condiţii specifice.

Comments are closed