Haaland är som vanligt ostoppbar

Erling Haaland fortsätter att vara lika ostoppbar för Premier League-försvarare som han var för deras Bundesliga-motsvarigheter. Den norska superstjärnan gjorde ännu ett hattrick när Manchester City slog Nottingham Forest med 6-0 på onsdagskvällen. Vem kommer att satsa mot att Erling Haaland utplånar Sergio Agüeros klubbrekord på 260 mål för Manchester City om denna hänsynslösa målskytt fortsätter i nuvarande takt? Från Österrike fortsatte Haaland sedan att riva upp Bundesliga när han samlade ihop inte mindre än 86 strejker över 86 framträdanden för Borussia Dortmund.

Pep Guardiola säger att han inte kommer att ha några problem med att vila Erling Haaland – men tror att Manchester Citys målmaskin inte behöver en paus ännu. Så mycket som att vila Haaland kommer att handla om att säkerställa den bästa planen för nr 9, har Alvarez redan visat att han kan erbjuda ett alternativ på framsidan. Fans i manchester city tröja är glada för hans prestation.

Citys 19 mål är de flesta i det här skedet av en ligakampanj. Cooper sa efteråt: “Ett otroligt lag i fotbollströjor som spelar på ett otroligt sätt.” Vad är hemligheten bakom Haalands dödlighet framför mål? Tja, så mycket som City-stjärnan utan tvekan är ett fysiskt exemplar, kommer många av hemligheterna bakom hans otyglade framgång ner till den mentala sidan av hans spel.

Comments are closed