Is Er Een Natuurlijke Behandeling Om Slapeloosheid Te Genezen?

Veel mensen die op hun hoede zijn voor geneesmiddelen op recept, geven er de voorkeur aan hun slapeloosheid te behandelen met natuurlijke remedies of te provigil kopen. Er zijn tal van natuurlijke alternatieven voor slaappillen op de markt. Sommige kunnen worden gekocht in supermarkten of zelfs thuis. Sommige zijn in de vorm van pillen of supplementen. Ondanks de term ‘natuurlijk’, moeten consumenten nog steeds een arts raadplegen voordat ze deze therapieën gebruiken. Bepaalde kruiden en natuurlijke supplementen kunnen echter chemicaliën en verbindingen bevatten die niet voor iedereen geschikt zijn. Bij extreme situaties van slapeloosheid verdient het nog steeds de voorkeur om deskundige hulp te zoeken. Bovendien zijn zwangere vrouwen bijzonder gevoelig voor deze natuurlijke of voorgeschreven therapieën.

Valeriaan is een natuurlijk middel tegen slapeloosheid, maar je kunt zelfs modafinil kopen nederland. Het is een van de oudste geneesmiddelen die wordt gebruikt om slapeloosheid te behandelen. Hoewel dit een acceptabel vrij verkrijgbaar medicijn tegen slapeloosheid is, zoals koop modafinil nederland in verschillende landen moeten gebruikers voorzichtig zijn bij het gebruik ervan. Valeriaan werkt in de hersenen door specifieke neurotransmitters te ontspannen. Valeriaan daarentegen wordt als niet-verslavend beschouwd. Dit kruid wordt meestal een uur voor het slapengaan ingenomen, hoewel het niet langer dan drie maanden mag worden gebruikt. Hoofdpijn, lichte misselijkheid, tachycardie en indigestie zijn allemaal mogelijke bijwerkingen. Het probleem met valeriaan is dat klinisch onderzoek naar de werkzaamheid niet overtuigend is geweest. En net als elke andere behandeling is het niet voor iedereen geschikt.

37.jpg

Melatonine is gewoon een ander bekend slaapmiddel. Degenen die last hebben van een jetlag of shiftwissels gebruiken deze behandeling vaak. Melatonine is een hormoon dat van nature in het lichaam wordt aangetroffen, en het consumeren van grotere doses van deze stof kan iemand helpen dutjes te doen. Dit hormoon mag echter niet worden gebruikt door iemand die lijdt aan schizofrenie, angst of andere ernstige ziekten. Tot dusver zijn er geen negatieve effecten geweest bij inname in de aanbevolen doses. Melatonine mag niet worden ingenomen door vrouwen die borstvoeding geven of zwangere vrouwen.

32.jpg

Een ander kruid waar slapelozen baat bij kunnen hebben, is kava. Kava verlicht angst en stress in het lichaam. Kava kan echter schadelijk zijn voor de lever. Wees voorzichtig en zoals altijd, vraag advies aan een arts voordat u deze plant gebruikt. Deze schade kan ook worden veroorzaakt door voedingsmiddelen of supplementen die kava bevatten. Mensen moeten controleren of de natuurlijke of kruidengeneesmiddelen die ze gebruiken om te slapen, kava bevatten.

Traditionele Chinese geneeskunde of de mogelijkheid om koop provigil online is ook beschikbaar. Op basis van deze discipline wordt slapeloosheid veroorzaakt door een gebrek aan energie in de nieren. Dit type slapeloosheid manifesteert zich meestal als vermoeidheid en stress. Ayurvedische behandeling daarentegen houdt zich bezig met de vata-onbalans van het lichaam.

Kamille, viooltjes, hop, citroengras, kruidenmelanges en andere natuurlijke medicijnen zijn ook beschikbaar. Een ding dat mensen moeten weten, is dat niet alle alternatieve therapieën voor slapeloosheid voor hen effectief of veilig zijn. Veel, zoals haver en kamille, zijn bijna risicovrij. Sommige, zoals kava, moeten met voorzichtigheid worden geconsumeerd.

Comments are closed