Kako su praktičari i liječnici Klinike za estetsku kirurgiju Zagreb dobri u Rinoplastika?

Rinoplastika

Cilj rinoplastike je poboljšati izgled nosa. Zahvat izvodi kirurg koji uklanja višak kože s nosa i preoblikuje ga. Nakon postupka, kirurg se obično vraća kako bi napravio manje prilagodbe na nosu.

Specijalisti za rinoplastiku uključuju plastične kirurge, estetske kirurge i endodonte. Možda vam neće trebati specijalist za rinoplastiku ako imate dobro zdravstveno osiguranje ili si možete priuštiti privatne liječnike koji su vješti u tom zahvatu.

Rinoplastika je kirurški zahvat kojim se nos preoblikuje kako bi se poboljšala njegova funkcija ili izgled. Nos je jedna od najistaknutijih crta lica, koja može značajno utjecati na to kako nas drugi doživljavaju. Također može utjecati na naše disanje i osjetilo mirisa, koji su ključni za naše cjelokupno zdravlje.

Ovisno o pojedinom sustavu, mogu biti ili rinoplastika ili septoplastika. Rinoplastika se radi prvenstveno radi poboljšanja disanja i funkcije nosa, dok se septoplastika radi uglavnom iz kozmetičkih razloga.

Septoplastika se također može učiniti za ispravljanje devijacije septuma – koštane strukture koja razdvaja nosne prolaze na dva dijela. Augmentacijska rinoplastika je postupak kojim se povećava veličina nosa pojedinca dodavanjem.

Klinika za estetsku kirurgiju Zagreb

Estetska kirurgija jedna je od najpopularnijih ordinacija u Zagrebu, Hrvatska. Izvode ga kirurzi koji su stručnjaci i imaju pristup najnovijoj tehnologiji. Estetska kirurgija također je jedna od najskupljih operacija, ali možete dobiti dobar posao. Zahvati se izvode pod anestezijom i nemaju nuspojava.

Estetska kirurgija izvodi se kroz rez (rez) na koži. Zahvat obično traje od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci, ovisno o veličini ožiljaka, stupnju ožiljaka i vrsti operacije. Liječnik napravi rez, a vama ne trebaju šavovi.

Nakon operacije, oko dva tjedna možete osjećati otekline na nekim područjima, praćene manjim oteklinama i crvenilom. Posjekotina na koži se zašije i ostavi otvorena da s vremenom zacijeli.

Složeni proces započinje prijeoperativnom psihološkom procjenom. Pacijent mora pristati na operaciju. Dobiva se pacijentova medicinska povijest, uključujući njegovo opće zdravstveno stanje i sve prethodne tjelesne bolesti.

Facelift

Facelifting je proces ritidektomije koji se općenito koristi za kirurške zahvate. Može ublažiti znakove starenja na vašem licu i dati vašoj koži prirodan izgled. No svakako se posavjetujte s dermatologom prije početka bilo kakve operacije. Facelifting u Hrvatskoj u Rhytidectomy, kao što su injekcije hijaluronske kiseline i facelifting.

Injekcija hijaluronske kiseline najpopularniji je postupak koji se radi u našoj ordinaciji s učinkovitim rezultatima. Poboljšava izgled teksture kože i pomaže u učvršćivanju, punašnosti i smanjenju pojave sitnih bora.

Injekcijska pasta se priprema pomoću hijaluronske kiseline kao aktivnog sastojka. To je koncentrirana tekućina koja se ubrizgava pod kožu i apsorbira u dermis pomoću tanke igle koja se probija kroz nju pomoću štrcaljke.

Comments are closed