Kies Voor Mondmaskers Van Hoog Kwaliteit Bij De Strijd Tegen Het Coronavirus

Nu de hele wereld aan het wankelen is met de wijdverspreide pandemie van het Coronavirus of Covid-19, is de vraag naar mondkapjes van hoge kwaliteit aanzienlijk toegenomen. Deze mondkapjes zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen virussen die door “druppels” van de ene persoon op de andere worden overgedragen. De afscheidingen van de bovenste luchtwegen en speekseldruppels van een besmettelijke persoon kunnen anderen om hem heen infecteren. Het dragen van een kwaliteit mondkapje met wereldwijde kwaliteitsnormen, kan de persoon beschermen tegen de besmetting van deze druppels en kan anderen beschermen indien hij het zelf draag.

Deze mondkapjes zijn erg in trek bij zorgverleners en de patiënten. Bij het dragen zorgt het masker voor de veiligheid van de patiënt en veiligheid van de zorgverlener. Als het masker wordt gedragen door een besmettelijke patiënt, voorkomt het dat hij zijn directe omgeving besmet.

Europa voldoet aan de Europese norm EN 149: 2001. Onder deze norm zijn er drie klassen mondkapjes.

FFP1- Dit masker heeft een filtercapaciteit met lekkage naar binnen van maximaal 22 procent en filtratie van minimaal 80 procent. Dit masker wordt meestal gedragen om bescherming te krijgen tegen stof.

FFP2– Deze maskers hebben een lek van 8 procent naar binnen en een filterpercentage van 94 procent. Bij het voeren van een oorlog tegen het coronavirus, moet dit masker worden gedragen door gezondheidswerkers. FFP2-maskers zijn verkrijgbaar bij veel gerenommeerde en vertrouwde winkels.

FFP3- Deze maskers bieden de hoogste filtercapaciteit. Het heeft een maximale lekkage van 2 procent naar binnen en een minimaal filtratiepercentage van 99 procent. Het biedt uitstekende bescherming tegen zeer fijne deeltjes. FFP3-maskers worden ook als zeer geschikt beschouwd voor gezondheidswerkers die voor coronaviruspatiënten zorgen.

Het is belangrijk op te merken dat deze maskers niet door een besmettelijke patiënt mogen worden gedragen indien vermoed wordt dat hij/zij besmettelijk is. Zorgverleners daarentegen moeten mondkapjes dragen van minimaal FFP2- of FFP3-klasse.

Deze maskers zijn medische wegwerpartikelen. Eenmaal gebruikt, moet het zorgvuldig en op de juiste manier worden afgevoerd. Sommige maskers zijn herbruikbaar. Het fabriek van de mondmaskers geven de effectieve levensduur van deze maskers aan, die per gebruik varieert.

Als u een verzorger bent of een vermoedelijke geïnfecteerde persoon bent, koop deze effectieve mondneuskapjes. Draag het juiste masker en blijf beschermd.

FFP2 Face Mask

Comments are closed