Messi åbnede op for PSG

Neymar scorede to gange, da Paris Saint-Germain vandt Frankrigs Super Cup mod Nantes i søndags, og han talte om Kylian Mbappe og Lionel Messi efter mødet. “Hvis Kylian (Mbappe), Leo og jeg selv er glade, vil PSG klare sig godt,” tilføjede han. “Jeg håber, at vi i denne sæson alle tre bliver, og at det vil gå godt.”

Pariserne var den dominerende kraft i en 4-0-sejr over Loire-holdet, der kom til den franske Super Cup som Coupe de France-mestre. Messi åbnede op for PSG, scorede på en smuk dribling i psg trøjer for at komme forbi målmanden og skyde ind i et åbent net for at få kampens første mål og åbnede sluserne for yderligere tre mål i den skæve sejr.

Det er niende gang på 10 sæsoner, at PSG løfter Champions Trophy. De tabte 1-0 til Lille på samme spillested for et år siden. En kapacitet på 30.000 tilskuere i billige fodbold trøjer var til stede for at se kampen, sagde en arrangør.

PSG begynder deres Ligue 1-kampagne denne weekend med en tur til Clermont, efterhånden som den nye chef Christophe Galtier bliver fortrolig med hotseat i Paris. Den bedste nyhed for PSG er forbedringen i tilpasningen af ​​Lionel Messi. Med ideen om at blive sammen efter 2023 på bordet, er argentineren vendt tilbage fra ferie med det formål at møde de udfordringer, han ikke formåede at nå i sidste sæson.

Comments are closed