Online Mediamarketing Antwerp

Deze drie waarden zijn essentieel voor ons, want ze zijn de DNA van ons online marketing bureau en zeggen alles over hoe we te werk gaan.

STRATEGISCHE MARKETING

Onze expertise

We vertrekken steeds vanuit een seo marketing bedrijf. We werken samen met onze klanten een mix van marketing instrumenten uit om hun marketing doelstellingen te realiseren.

Hoe doen we dit? Knowledge is key…

Vooraleer we gaan vliegen voeren we eerst een grondig onderzoek uit. Hoe zit de markt in elkaar, wie zijn de concurrenten, wat doen die concurrenten op marketing vlak, enz.

Naast de markt, stellen we heel wat vragen over de doelgroep. We reserveren hier heel veel tijd voor. Wat is zijn profiel, zijn er verschillende profielen of buyers persona’s, welk probleem ondervindt de klant en wat beloof je hier aan te doen. We willen de klant echt helemaal begrijpen, denken als hen, leven als hen. Want zo kunnen we hen gelukkig maken, want we lossen zijn probleem of behoefte op.

INBOUND MARKETING

The next step of marketing
Alleen als we de markt én de klant volledig begrijpen kunnen we beginnen aan de inbound marketing. Elk marketing onderdeel in onze marketing strategie is aangepast aan de verschillende doelgroepen en hun behoeftes. En bovendien heeft niet elk doelgroep op hetzelfde moment nood aan 1 dezelfde product. We passen de content en planning aan het profiel van de verschillende eindconsumenten. We reiken en adverteren het juiste product aan volgens de behoefte van de klant.

DIGITAL CONTENT CREATION

We laten je online knallen!
Content marketing is een vorm van internetmarketing waarbij video’s, infographics, testimonials, artikels, enz gebruikt worden om klanten aan te trekken en de verkoop te stimuleren.

Klanten worden dagelijks blootgesteld aan duizenden merken… de jouw moet opvallen! Door spraakmakende content te maken gaat jouw merk viraal en vergroot je jouw merkbekendheid. JEM creëert content die hen aanspreekt: explainer video’s waarbij de werking van jouw product eenvoudig wordt uitgelegd, foto’s met een kwinkslag, infographics over de groei van je bedrijf, attractieve emailings, etc.

Onze creatieve online marketeers weten jouw merk in de kijker te zetten!

WEBDESIGN

Flying Panda’s

Kan een bedrijf eigenlijk nog zonder website? Waarschijnlijk niet, want het is immers ons virtueel visitekaartje.

Ons Flying Panda team designen de meest userfriendly websites zodat jouw website hoge toppen scheert!

Vroeger zochten mensen bedrijven op via de Gouden Gids, maar tegenwoordig wordt de meeste informatie online gevonden.
Jouw bedrijfswebsite is dan het eerste wat jouw potentiële klanten zien.

Het design van jouw website moet eerst en vooral aanspreken, maar het moet ook technisch goed zitten. Bezoekers klikken snel weg indien de site niet goed functioneert of als ze het gezochte product of dienst niet vinden.

Ons creatief webdesign team creëert samen met u een fraai ogende site of webwinkel, die vooral ook toegankelijk, gebruiksvriendelijk én vindbaar is in zoekmachines als Google. Want wat heb je aan een website als deze niet wordt gevonden?

We creëren samen met jou een mooie website of webshop die je zélf gemakkelijk kan beheren, aanpassen en optimaliseren. We geven onze klanten alle SEO tips om hun site of webshop hoog in Google ranking te plaatsen.

PRINT DESIGN

Marketing design
Natuurlijk kunnen we ook alle vormen van gedrukte mediamarketing uitwerken: van logo’s, huisstijl, flyers, visitekaartjes tot posters. Wij beschouwen dit als een uitbreiding van het webontwerp van uw merk. Print communicatie kan jouw verkoopteam ondersteunen en jouw boodschap helpen verspreiden.

OPLEIDINGEN

Zelf aan de slag
De zoveelste SEO cursus? Nee. Wel een workshop met JEM op maat van jouw KMO met concrete tips om hoog te scoren in Google.

Facebook, Whatsapp, Twitter, Instagram, LinkedIn, Snapchat of zo iets? Zie je het bos door de bomen niet meer met al die verschillende social media? In onze online marketing opleiding stomen we je klaar om de social media kanalen van jouw bedrijf zelf te beheren en te optimaliseren.

Comments are closed