Padelkläder Adidas

Hos oss hittar du padelkläder från marknadens ledande varumärken och alltid till konkurrenskraftiga priser. Vi har kläder från till exmpel Fila Padel, Adidas, Wilson, Babolat med flera. Vårt sortiment är noga utvalt för att vara så anpassat som det går till padel.

Oavsett om du är nybörjare eller proffs i padel är det trevligt att ha kläder som är trivsamma och ser bra ut. Vi har ett brett sortiment av kläder som är framtagna i ett bekvämt material som andas som samtidigt är lätta att röra sig i på padelbanan.  Vidare tycker vi att padelkjolen och shortsen ska ha stora och rymliga fickor att förvara bollar i under matchen. Padelkläder Adidas

Kan man använda kläder i bomullsmaterial till padel?

Vi rekommenderar att istället använda kläder med funktionsmaterial istället för bomull när du spelar padel. Bomull har en förmåga att suga åt sig svetten och tar lång tid att torka. Bomullskläder blir tunga och osmidiga att röra sig i och tillåter dig inte slå dina slag på ett bekvämt sätt.  Padelkläder från Fila är till exempel i ett funktionsmaterial.

Hur ska jag tvätta mina padelkläder?

Dina padelkläder i funktionsmaterial rekommenderar vi att du tvättar i 40 grader utan något sköljmedel. När sköljmedel används i tvätten av dina kläder täpps fibrerna i funktionsmaterialet igen, vilket i sin tur ger sämre andnings- och uppsugningsförmåga. Samt så försvinner och försämras följsamheten i dina kläder.

Comments are closed