pergola motordrivet tak

pergola automatiska väggarDet bästa pool ängelholm och pool helsingborg på kullapool. Hitta det bästa pool höganäs ring mig 0736 61 92 72

Kullapool AB har via sin samarbetspartner Buskeröd Bygg AB mycket lång erfarenhet av alla typer av byggnationer och kan erbjuda totalentreprenader och delentreprenader på poolprojekt. Vårt primära fokus är glasfiberpooler och betongpooler.

Viktigt att komma ihåg är att inte fuska med installationen av sin pool för det kan bli mycket kostsamt i längden.

En annan detalj som många missar är kostnaden för markarbeten och bortforsling av massor vid ett poolbygge. Vill man spara en slant är ett bra tips att höja upp poolen en bit ovanför gräsmattan.

Bakgrund

Kullapool AB erbjuder pooltak från Aluna i Polen med en av marknadens längsta erfarenheter av att producera pooltak av högsta kvalitet. Vi erbjuder pooltak med ett mycket attraktivt förhållande mellan kvalitet och pris. Våra pooltak erbjuds med valfri RAL-färg och vi erbjuder tak för de allra flesta önskemålen. Från det lägsta taket till det höga taket. Vacker design är ledordet för våra pooltak eftersom taket skall ligga i trädgården under decennier framöver.

Våra fördelar

Vi är en liten leverantör med personlig service.

Samtidigt har vi den långsiktiga ekonomiska stabiliteten i och med att vi som arbetar med Kullapool jobbar på uppdragsbasis.

Våra pooltak levereras på specialpall som standard – värdet på specialpallen är mellan 3 000 kronor och 6 000 kronor beroende på storlek vilket ni bör ta med i beräkningen när ni köper av oss. Det innebär minimala risker för fraktskador, vilket är extremt viktigt när det handlar om pooltaksleveranser.

Vi har bra priser och vi erbjuder leverans till tomtgräns. Kunden tillhandahåller kranbil för avlastning. Det är omöjligt att lasta av pooltaken manuellt på specialpall eftersom vikten är från 600 kg och uppåt inklusive specialpallens vikt.

Vi kan sänka taken som en extra service åt er, normalt sett med upp till 10 cm på de vanliga modellerna. Detta gäller inte de allra lägsta modellerna.

Vi tillhandahåller alltid produktionsritning till slutkunden som kunden måste godkänna innan beställning.

Konstruktionsgaranti är 10 år medan lackeringen har 3 års garanti.

Vi kan leverera alla modeller från Alunas sortiment, varmt välkommen att höra av er till oss för en offert! Visit this website = https://kullapool.se/

Comments are closed