pergola premium

pergola automatiska väggarDet bästa pool ängelholm och pool helsingborg på kullapool. Hitta det bästa pool höganäs ring mig 0736 61 92 72

Kullapool AB har via sin samarbetspartner Buskeröd Bygg AB mycket lång erfarenhet av alla typer av byggnationer och kan erbjuda totalentreprenader och delentreprenader på poolprojekt. Vårt primära fokus är glasfiberpooler och betongpooler.

Viktigt att komma ihåg är att inte fuska med installationen av sin pool för det kan bli mycket kostsamt i längden.

En annan detalj som många missar är kostnaden för markarbeten och bortforsling av massor vid ett poolbygge. Vill man spara en slant är ett bra tips att höja upp poolen en bit ovanför gräsmattan.

Vi hjälper er att visualisera er drömpool

From 2020, we offer all our pool projects with an animated film as standard before project start. We can also make 3D visualizations of pool gardens with the entire garden on the front or back included in the visualization.

Så här inför julen tänkte jag skriva lite om 2019 och allt positivt som har hänt på Kullapool under året.

Vi har installerat flera pooler i Kullabygden och allt har gått bra oavsett om det varit glasfiberpooler, termopooler eller som i skrivande stund en betongpool i Viken. På bilden ovan ser ni vårt första poolprojekt, en glasfiberpool Tor i Viken som slutfördes i maj.

Jag kommer att bifoga lite bilder här på hemsidan för att visa på vår kompetens inom poolinstallation. Under årsskiftet har vi ett poolprojekt på gång i Lerberget där vi skall testa att installera en 6 x 3 meters glasfiberpool Njordr på en dag. Dvs vi gräver hålet till poolen, vi gör markarbetet och installerar dränering och sen avslutar vi dagen med återfyllning runt poolen utan att fylla upp poolen med vatten.  Det kräver en stor grävmaskin och lite annorlunda tänk för att kunna genomföra allt det här men tanken är att våra erfarenheter skall komma våra kunder till nytta nästa år.

Till nästa år kommer vi att fokusera mer på betongpooler och glasfiberpooler och vi har intressanta nyheter som vi kommer att presentera här på hemsidan.

God jul och gott nytt år så hörs vi snart igen!

Kullapool AB håller till utanför Viken i Höganäs kommun. På samma plats som Buskeröd Bygg har sina anläggningar har vi en visningsanläggning för vår poolverksamhet. Vi kan erbjuda varierande pooler och service för de flesta önskemål. Till exempel erbjuder vi glasfiberpooler och betongpooler samt termopooler. Varmt välkomna att besöka oss eller kontakta oss direkt på 0736 61 92 72!visit this website = https://kullapool.se/

Comments are closed