premium pergola

Varför Kullapool?

VISUALISERING

Vi erbjuder alla våra kunder en unik tjänst på marknaden – visualisering av er pool samt trädgården runtomkring. Vi anser att alla kunder bör genomföra en visualisering innan de bygger sin pool eftersom investeringen är så stor och man inte kan ändra me efterhand. Kostnaden för en grundläggande visualisering är endast 2.995:- ink. Moms. Vi bjuder på visualiseringen om ni köper ett poolpaket av oss!

HÖGTEKNOLOGI MED KEVLAR, ANTI-OSMOS, KERAMIK OCH TRE LAGER GELCOAT

Våra pooler är så välbyggda och ligger i absolut framkant gällande teknologi och hållbarhet. Alla våra pooler innehåller kevlar, keramik och tre lager gelcoat. Sammantaget blir effekten att du har en pool för livet och det enda du behöver göra – om inte olyckan är framme – är att putsa upp ytan när du känner att den ser lite vissen ut.

LIVSTIDS GARANTI PÅ VÅRA PREMIUMPOOLER 20 ÅRS GARANTI PÅ VÅRA EXKLUSIVPOOLER

Våra pooler är så välbyggda och installeras så professionellt att ni som kunder kan känna er trygga med att handla av oss. Vårt företag leds av personer med mycket lång erfarenhet av byggnation och poolbranschen.

INGA DOLDA FAKTA.

Alla vet att som tillverkare kan man dölja framtida problem i sina produkter eller i sin installation. Vi gör tvärtom – vi talar om exakt vad du kan förvänta dig av våra produkter i framtiden och vi talar även om vad som händer om man inte gör en professionell installation.

OM OLYCKAN SKULLE VARA FRAMME

Allt kan hända, även olyckor. Vi talar om för våra kunder hur vi kan hantera problem som kan uppkomma om olyckan skulle vara framme. På det sättet får man ett “worst case“ scenario.

SALTGENERATOR

Vi tycker att alla skall ha chansen att simma me vatten som renas av en automatisk saltgenerator. De eliminerar skadliga kloraminer och additiv som man kan hitta me klorkemikalier och de förbättrar även vattenkvaliteten med en tydlig mjukgörande effekt på hår och hy.

VÄNLIGT KUNDBEMÖTANDE SAMT EFTERMARKNAD

När du köper en pool av oss skall du kunna förvänta dig ett vänligt och professionellt bemötande av vår personal. Vi erbjuder de viktiga tjänsterna till er i framtiden gällande poolskötsel och vintring samt uppstart av poolen.visit here – https://kullapool.se/

Comments are closed