Upeita ulkoilukohteita eri puolilla Yhdysvaltoja lisättäväksi bucket-listallesi

Not sure what to do in the gym? Here's a 60-minute basic workout that ticks  all the boxes

Nykypäivän teknologisessa maailmassa voi olla helppoa jättää huomiotta luonnonäiti taika. Olemme syyllisiä siihen, myönnämme. Mutta vapaa-ajan viettäminen ulkoiluun voi tarjota uskomattomia etuja sekä henkiselle että fyysiselle terveydelle.

Luonnolle altistumiseen liittyy lukuisia aivoja vahvistavia etuja, mukaan lukien lisääntynyt onnellisuus, positiivinen sosiaalinen vuorovaikutus, muisti ja luovuus. Lisäksi viheralueilla viettävillä ihmisillä on vähemmän masennusta ja korkea verenpaine, tutkimusten mukaan. Lisäksi se voi olla aivan mahtava tapa viettää vapaa-aikaasi.

Hienoa on, että voit nauttia ulkoilmasta monilla eri tavoilla – olitpa sitten liikkumassa, leikkimässä tai latautumassa – ja lukuisia paikkoja eri puolilla maata, joilla voit saada kuntosi kuntoon ruiskutettavat steroidit . Pyysimme 38 ulkoiluharrastajaa heidän suosikkiulkopaikkansa Yhdysvalloissa. Etsitpä sitten tilaa juosta, katsella auringonlaskua tai istua ajatuksissasi, sinulle löytyy ulkoilmapaikka.

Selvyyden vuoksi tämä ei suinkaan ole tyhjentävä luettelo USA:n pakollisista paikoista. Eri puolilla maata on tuhansia paikkoja, joista voit löytää ulkoilman autuutta, mukaan lukien tunnetut paikat, jotka eivät sisälly tähän, kuten Grand Canyon, Pocono-vuoret ja jotkut tunnetuimmista kansallispuistoista (löydäksesi lähelläsi olevan puiston kansallispuistopalvelun verkkosivustolta). Tarkoituksenamme oli seuraavalla listalla korostaa joitain maan piilotettuja helmiä – paikat, joista et ehkä ole kuulleet ja jotka ovat kuitenkin täynnä Äiti Luontoa taikuutta. Olkoon nämä ehdotukset inspiraation lähteenä, jota tarvitset ulkoilemaan tänään ja löytämään oman erityisen paikkasi.

Comments are closed