Wat zijn enkele basisprincipes van breien? Wat zijn de basishulpmiddelen die nodig zijn?

Breien is een ouderwets ambacht dat ik eigenlijk vooral van mijn oma heb geleerd. Ik zat op de een of andere manier bij haar, en anders begonnen we haar allebei weg te breien, waardoor het duidelijk een stuk moeilijker werd dan ik.

Toen ik op de een of andere manier zwanger was van mijn eigen dochter, deed ik meestal mijn eigen Hiel Breien-vaardigheden aan die ik had geleerd om er goed gebruik van te maken en maakte haar veel te veel mooie en nuttige dingen, en ik ging voor mezelf breien.

Het is dus mijn verantwoordelijkheid als je niet alleen al Omslag Breien bent om je op de een of andere manier op weg te helpen, als je verder helemaal nieuw bent in het breien, of net als ik, wil je dan echt de naalden weer oppakken. in dit artikel kun je gemakkelijk details vinden over de uitrusting die je nodig hebt om aan de slag te gaan, hoe je echt opzet en afzet, hoe je een steek breit en anders een paar steken averecht breit, ik ga ook kijken naar de naalden, ontwerpen en wolgaren van je eigen brei-basics. Draag altijd uw Breipakket bij. Er zijn nog een paar naalden en een hele bol garen om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Een garen breien

Breinaalden zijn er misschien in verschillende maten en texturen; je kunt messing, bamboe, plastic en anderszins hout krijgen. Dan kun je echt ook lange en kortere naalden kopen, ik heb een complete collectie breinaalden, zowel lang als zelfs kort, dus nu bepaalt het project waar ik momenteel aan werk meestal de totale lengte van die hele naald die ik ben gaan gebruiken. Maar ik moet toegeven dat mijn persoonlijke keuze een lange naald is, dus als ik opereer, wil ik de juiste fijne naald onder mijn eigen arm steken. U kunt ook een Haakpakket Deken maken.

Garen / wol

Garen wordt namelijk geleverd met verschillende lagen, er zijn nog verschillende maten wol en verder verschillende garenproducenten. Als je nu net begint, denk ik waarschijnlijk dat je beter af bent met dikke wol en een groter paar naalden, misschien een 5 of een 6. Lana Grossa Cool Wool is ook erg goed.

Tape Berekening

Een leuke tip hier is om er echter voor te zorgen dat het meetlint dat u voor uw eigen breipakket krijgt, helemaal niet een meetlint is dat u alleen gebruikt om nauwkeurige metingen te kunnen doen. Lang Yarns Jawoll is erg populair.

Schaar

Ik heb ook een kleiner paar van zo’n puntige schaar die erg scherp is, vooral voor brei- en anderszins naaipakketten. U kunt Sokkenwol Kopen.

Teken van de lijnen

Dit zijn op de een of andere manier slechts de kleine plastic haken die u aan het specifieke einde van die rij plaatst en die u gewoon moet markeren; U kunt ook maar één kleur gebruiken en deze in de eindsteek rijgen.

Naaien

Je hebt de spelden met grote kop nodig, want je wilt ze niet in je kleren laten vallen en jezelf misschien steken.

Naaien met naalden

Degenen die je nodig hebt, hebben gewoon een groot oog om je wol erdoor te laten glijden, en dan zijn ze vrijwel bot aan het einde van de naald.

Pak met naald

Houd al uw eigen naalden schoon en uit de buurt van de pink in een andere naaldpot

Comments are closed